Therapie

Bob Thomas

Psycholoog, erkend in B en NL. Vele extra opleidingen om zeker te zijn van het resultaat. Zelf mentor en opleider van psychologen in NL.

Door CM erkend als psychotherapeut

Sinds 1977 gepassioneerd om mensen te helpen.

Vaak zijn personen die bij mij komen, op een kruispunt: qua werk,qua relaties, twijfelen mbt onder controle krijgen van een “ziekte”.Vaak gaat dat om chronische vermoeidheid, chronische pijn.

De persoon staat volledig centraal. Samen bekijken we U en Uw omgeving – sociaal en werk. Uw levensloop en vragen mbt leven en werk, verwachtingen van het leven, staan centraal. Ook bij psychosomatische klachten –die steeds als reëel aanzien -worden maar beinvloed worden door leven en werkomstandigheden.

Er wordt met gewerkt doelstellingen en kleine oefeningen dienen als huiswerk.

Een  diepgaande” psychoanalyse” is niet nodig , wel wordt naar het hier en nu gekeken en wat de toekomst inhoudt, donker of zonnig.  En hoe U zelf naar de zonnige kant kunt gaan.

De persoon is verantwoordelijk voor zijn- haar proces van alles in controle krijgen, de therapeut is de facilitator. Toch worden ook duidelijke adviezen gegeven. Alles gebeurt in totale transparantie.

Hulpdomeinen:

Chronische vermoeidheid,fibromyalgie, burn out, depressie, relatie problemen etc behoren tot mijn werkterrein.De meeste personen hebben problemen met het omgaan met langdurige pijn, langdurige vermoeidheid en onzekerheid.

Locatie : Heidebergstraat 323 Kessel lo 

De bus lijn 3 stopt op 100m, 3 min stappen. Met de auto: gemakkelijk te vinden vanaf de Diestsesteenweg.

Contact

bob.thomas@hermesconsult.be

logo